Virovitica u Križevcima, Pitomača u Virju, Papuk dočekuje Dinamo iz Predavca

4.liga: Pitomača gostuje u Virju, Papuk dočekuje Dinamo iz Predavca

Osmo kolo 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igra se u subotu 14.listopada u 16 sati, Virovitica nakon neočekivanog domaćeg poraza od Tomislava iz Bereka putuje na teško gostovanje u Križevce. Ni Pitomači neće biti lako kod Podravca u Virju. Papuk dočekuje Dinamo iz Predavca, a Slatina Graničar iz Đurđevca.

1.ŽNL : Suhopoljska pratnja na ozbiljnim kušnjama

U prvoj županijskoj ligi igra se deveto kolo. U subotu 14. listopada s početkom u 16 sati u Suhopolju igraju prva i posljednja momčad na tablici, stoga pobjeda domaćina ne bi trebala biti upitna. U Lukaču domaći nogometaši dočekuje jaki Podravac iz Sopja. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 15.listopada u 16 sati. Prva suhopoljska pratnja ide na teška gostovanja Bratstvo u Čačince, a Rezovac u Mikleuš. U nedjeljnim susretima sastaju se: Gradina-Graničar Okrugljača, Mikleuš-Rezovac, Mladost 1930. Čađavica-Slavonija, Mladost Čačinci-Bratstvo i Voćin-Dinamo Četekovac.

2.ŽNL: Omladinac gostuje u Svetom Đurađu

U skupini zapad u subotu 14.listopada u Rušanima domaći Napredak, koji je u seriji od tri poraza, dočekuje Mladost iz Vukosavljevice.

Sve ostale utakmice osmog kola u drugim županijskim ligama igraju se u nedjelju 15.listopada u 16 sati. U skupini zapad probuđeni Turanovac dočekuje Bilogoru 1947. U Svetom Đurađu igra se virovitički derbi između domaćina i Omladinca iz Korije. Vodeća Bušetina ne bi trebala imati većih poteškoća u Milanovcu, kod Sokola.
Parovi u skupini zapad: Napredak-Mladost Vukosavljevica, Sveti Đurađ-Omladinac, Turanovac-Bilogora 1947., Croatia-Drava, Stara Brezovica-Podgorje i Sokol-Bušetina 1947.

U skupini istok se sastaju: Mladost Miljevci-Tehničar, Standard-Sloga Zdenci, DOŠK-Munja, Crnac-Plavi, Ćeralije-Mladost Bakić i Miholjac-Borova.

3:ŽNL: Dinamo iz Kapele Dvora putuje u Stari Gradac

U trećim županijskim ligama igra se sedmo kolo. Dinamo iz Kapele Dvora gostuje u Starom Gracu, kod Mladosti, a Turnašica dočekuje posljednjeplasiranu Branu, te su moguće nove promjene na vrhu tablice.

U skupini istok nema izrazitog derbija, jer vodeće momčadi igraju s ekipa iz donjeg dijela tablice. Sve utakmice igraju se u nedjelju 15. listopada u 16 sati.

U skupini zapad: Otrovanec-Graničar Žlebina, Mladost Stari Gradac-Dinamo Kapela Dvor, Sloga Dugo Selo-Podravec, Turnašica-Brana i Bilogorac-Kladare.

U skupini istok: : Vaška-Dinamo Josipovo, Grabić-Slaven, Orešac-Krčevina i Slavonac-Kozice, dok su Meljani slobodni. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content