Virovitički stolnotenisači sezonu počeli pobjedom

Stolnoteniski klub Virovitica u sezonu je ušao oslabljen, bez ponajboljeg prošlosezonskog igrača Ivice Đerđa, koji zbog teže ozlijede neće igrati najmanje do zime. Tako da će se ekipa boriti za opstanak u ligi. Uz Darka Kuleja, Zlatka Vanđiju i Josipa Jagušića, za ekipu će nastupati mladi i nadareni Teo Lorenzo Radović i iskusni Božidar Krnjoul, igrač iz Čakovca, koji će u nekoliko utakmica pomoći klubu u borbi za opstanak.

U prva dva kola 2. Hrvatske stolnoteniske lige – Slavonija zapad virovitički stolnoteniski klub bio je domaćim dvjema ekipama iz Slavonskog Broda. Zbog smrtnog slučaja, na zamolbu gostiju, odgođen je susret s ekipom Filip.

U drugom susretu Virovitičani su pobijedili Obrtničku škola Brod 2 (Slavonski Brod) rezultatom 4:1. Kapetan Darko Kulej s dvije rutinske pobjede (pojedinačno i par) odveo Viroviticu do prve pobjede, rezultati partija: Krnjoul – Nožina 1:3, Jagušić – Jurković 3:2, Kulej – Arbanas 3:1. Kulej/Krnjoul –Nožina /Arbanas 3:1 i Krnjoul – Jurković 3:0. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content