Županijske lige: Pobjede Bratstva i Bušetine 1947. u gostima

U prvom susretu sedmog kola 1. županijske lige u Lukaču se igrao općinski derbi. Gostujuće Bratstvo iz Gornjeg Bazja je bilo uspješnije i pobijedilo sa 3:1. Golove za Bratstvo su postigli Nikola Kristić, Denis Ilić i Vedran Bajivić, dok je jedini gol za Lukač 05 dao Vladimir Juhas.

Ostale utakmice se igraju u nedjelju 1. listopada u 16 sati, a parovi su: Gradina-Podravac Sopje, Voćin-Suhopolje, Mladost Čačinci-Zrinski, Mikleuš-Slavonija, Rezovac-Graničar Okrugljača i Mladost 1930. Čađavica-Dinamo Četekovac.

U drugoj županijskoj ligi zapad u Rušanima se igra derbi između domaćeg Napretka i Bušetine 1947. Gosti su pokazali svoju snagu i pobijedili sa 7:2. Golove za Bušetinu su postigli Janko Brlas i Ivan Ibriks po tri, te Goran Serenčeš jedan, dok su za Napredak efikasni bili Mihael Šoštar i Robert Šajin.

Preostali susreti igraju se u nedjelju 1.listopada u 16 sati: Turanovac-Mladost Vukosavljevica, Croatia-Podgorje, Omladinac-Drava, Sveti Đurađ- Bilogora 1947. i Stara Brezovica-Sokol. (www.icv.hr, mš)

IMG 0086 IMG 0074 IMG 0069

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content