FOTO: Virovitički rukometaši ponovno pokazali “tko je gazda” na domaćem parketu, u subotu je “pao” i Maksimir Pastela

U jedanaestom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice pobijedili su na svom terenu Maksimir Pastelu 32:29. Od prve minute virovitički rukometaši su pokazali tko je gazda u sportskoj dvorani Tehničke škole. Do odmora domaći su vodili sa 19:12. Svi igrači, koje je uveo trener Damir Vašarević maksimalno su se borili i rezultat nije izostao. U drugom dijelu gosti iz Zagreba postepeno se približavaju. U dva navrata na samom kraju smanjili su na dva gola zaostatka ( 29:27 i 30:28) ali više nisu mogli, jer su domaći rukometaši s dvije kontre priveli utakmicu u mirne vode i upisali dva vrijedna boda. Publika je, svojim bodrenjem, nosila domaće igrače do nove pobjede.

Za Viro Viroviticu su igrali: Meter, Kukić, Godeč 5, Rončević 1(1), Karlo Moslavac, Šimić, Smutni, Paljar 6, Rešetar, Poljak 1, Vozab 5, Janjić 5, Filip Vašarević 2, Štimac i Luka Moslavac 7.

Sedmerci: 1 (1) isključenja 4 minute (Vašarević). U idućem kolu rukometaši Viro Virovitice gostuju u Garešnici. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

MG 2537[g-gallery gid=”434321″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content