”Info dan za poduzetnike” 21. studenog u Poduzetničkom inkubatoru

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Područni ured Virovitica, organizira obilježavanje Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, te informativnu radionicu pod nazivom ”Info dan za poduzetnike”. Ona će se održati u utorak 21. studenog 2017. godine u Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko podravske županije u Ulici Poduzetnička zona II 18, s početkom u 10,00 sati.

Radi se o kampanji koju koordinira Europska komisija, promiče se poduzetništvo u cijeloj Europi u skladu s europskim Aktom o malom gospodarstvu. Odvija se u 37 zemalja, kako bi se događanja i aktivnosti – nacionalne, regionalne ili lokalne – u najvećoj mogućoj mjeri približile sadašnjim i potencijalnim poduzetnicima.

Ciljevi Info dana za poduzetnike su:

– pružiti informacije o načinima na koje regionalne i lokalne vlasti pružaju podršku mikro, malim i srednjim poduzećima
– pružiti informacije o pogodnostima koje mikro, mala i srednja poduzeća trenutno mogu ostvariti kroz poticajne mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ESIF malih zajmova, te trenutno otvorenih natječaja za poduzetnike
– promicati poduzetništvo kako bi više ljudi, a osobito mladih, ozbiljno razmotrilo mogućnost poduzetničke karijere. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content