Izgradnjom bazena Slatina će postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu Hrvatske

zgradi Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije u Slatini započeli su i radovi na ponovnoj izgradnji novog bazena za fizikalnu rehabilitaciju. Bazen je, naime, izgrađen kad i zgrada, ali nikad nije bio u funkciji zbog visinske neusklađenosti njegove dubine s gradskom kanalizacijskom mrežom.
– S uređenjem dvorane, novim namještajem i ulaganjem od 700.000,00 kuna Doma zdravlja VPŽ i Virovitičko-podravske županije u izgradnju bazena, Slatina će postati najbolji centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u ovom dijelu Hrvatske. S obzirom na to da smo i nastavna baza Medicinskog fakulteta iz Osijeka i Fakulteta za dentalnu medicinu i zdravstvo, u okviru kojega je i studij za fizikalne terapeute u Orahovici, bit će to još jedan dodatni poticaj da se još više i bolje radi – naglasio je Igor Fazekaš donedavni ravnatelj Doma zdravlja VPŽ.

U intenzitet radova, koji trebaju završiti do 1. travnja iduće godine, uvjerio se i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, sa svojim zamjenikom Marijom Klementom, predsjednikom Županijske skupštine VPŽ Miranom Janečićem, i vd. Ravnateljem Doma zdravlja VPŽ, Ivicom Fotezom. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content