Lavice gostuju u Cerni, Slatina dočekuje Brod, Orahovica odlazi u Valpovo

Lavice gostuju u Cerni

U devetom kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Cerni. To će za njih biti prvo seniorsko gostovanje u Cerni. Utakmicu s domaćim Multinormom igraju u nedjelju 26.studenog u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole.

Slatina dočekuje Brod, Orahovica odlazi u Valpovo

U osmom kolu druge lige istok rukometaši Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 25.studenog u 17 sati igraju s rukometašima Broda. Orahovica ide na gostovanje u Valpovu. Utakmicu s domaćom Valpovkom igra u tamošnjoj sportskoj dvorani u subotu 25.studenog u 18 sati.

Mikleuš ugošćuje Lipik, Pitomača II. Veliko Trojstvo

U osmom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu u subotu 25.studenog u 17 sati igraju s Lipikom. To im je prilika za osvajanje novih bodova i pomak na tablici.

U osmom kolu treće lige sjever rukometašice druge ekipe Pitomače u subotu 25.studenog u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igraju s Velikim Trojstvom.

Kadeti putuju u Zagreb

Kadeti Viro Virovitice i Slatine u nedjelju 26.studenog u sportskoj dvorani Trešnjevka popularnoj „Kutiji šibica“ u igraju susrete petog kruga prve jedinstvene kadetske lige. Protivnici su kadeti premijerligaša Dubrave i PPD Zagreba . turnir se igra od 10 do 15 sati.

Dječaci A Viro Virovitice u Čakovcu

U šestom krug prve lige dječaka A mladi rukometaši Viro Virovitice u nedjelju 26.studenog gostuju u Čakovcu. U sportskoj dvorani druge osnovne škole igraju u 15 sati s Prelogom, a 16 sati Čakovcem. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content