Nogomet: Bod Virovitice i Papuka, poraz Pitomače, pobjeda Suhopolja, remi u Lukaču

U dvanaestom kolu 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica Papuk je na svom terenu odigrao 1:1 s Tomislavom iz Bereka. Papuk je poveo u 75.minuti zgoditkom Mateja Mitrovića, ali su gosti nakon dvije minute izjednačili.

U Garešnici Virovitica i domaći Garić su također odigrali 1:1. Gosti su poveli u 53.minuti zgoditkom Matka Reščića, a domaći su izjednačili u 65. minuti autogolom Sandija Kovača.

Pitomača je izgubila u Cvetkovcu od domaćeg Tehničara 1:3. Jedini zgoditak za Pitomaču je polučio Dominik Presečan u 55. minuti.

Nogometaši Slatine svoju utakmicu u Rovišću igraju u nedjelju 12.studenog u 14 sati.

U trinaestom kolu prve županijske lige Suhopolje je na stadionu Park pobijedilo Podravac iz Sopja rezultatom 3:1. Golove za Suhopolje su postigli Babec dva i Lončarek jedan, a za goste efikasan je bio Karačić.

U uzbudljivoj utakmici u Lukaču domaći nogometaši su remizirali s Graničarom iz Okrugljače 2:2. Golove za domaće su postigli Tepeš i Pakšec, a za goste Kristijan Petrinić i Černeli.

U susretu drugog kola županijskog kupa nogometaši Bušetine 1947. su pobijedili na gostovanju Otrovanec 5:0. Zgoditke za goste iz Bušetine su postigli Ibriks, Janko Brlas, Grizelj, Slanac i Meseš.

Sve ostale utakmice trinaestog kola prve županijske lige i drugog kola kupa igraju se u nedjelju 12.studenog u 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content