Na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu Paula Rakijašić najbolja mlađa juniorka

U svom posljednjem nastupu za atletski klub iz Križevaca, na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u krosu koje je održano u Kutini, Paula Rakijašić je na dionici od 3000 metara koje su trčale mlađe juniorke osvojila zlatnu medalju.

To je kruna njezine uspješne sezone koja je počela na krosu Sportskih novosti osvajanjem zlatne medalje. Zatim su slijedili ekipno zlato u krosu te ekipno zlato u štafeti 4 x 400 metara u mlađe juniorskoj kategoriji.

Pojedinačna je prvakinja Hrvatske na 800 i 1500 metara u mlađe juniorskoj kategoriji. Pojedinačna je prvakinja Hrvatske na 800 metara kod juniorki. Pojedinačna je viceprvakinja na 800 metara Hrvatske u seniorskoj kategoriji. S mlađe juniorskog prvenstva Balkana održanog u Istanbulu na 1500 m vratila se s broncom. Na juniorskom prvenstvu Balkana u rumunjskom Pitestiju osvojila srebrom u štafeti 4 x 400 metara.

Od iduće sezone Paula Rakijašić će nastupati za atletski klub Virovitica, gdje će s njom, uz dosadašnjeg trenera Sinišu Špiranca, raditi treneri Maja Tkalčec i Hrvoje Žunec. (www.icv.hr, mš)

received 2150510411757005

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content