Program javnih potreba za sport u županiji u 2018. godini udvostručen u odnosu na prethodnu godinu

U prostorima zajednice u Virovitici, održana je druga sjednica izvršnog odbora Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije. Sjednicu je vodio predsjednik zajednice Saša Topić. Usvojen je program javnih potreba u sportu županije za 2018.godinu. prema programu predviđen je iznos od 460.000,00 kuna, što je dvostruko više nego ove godine. Povećanje izdvajanja za sport osjetit će svi savezi.

Dogovorno je profesionalno mjesto tajnika županijske zajednice. Posljednjih godinu dana taj posao je honorarno odrađivao dotadašnji tajnik Želimir Holer, koji je otišao u mirovinu. Sportska zajednica naše županije bila je jedina županijska sportska zajednica u Hrvatskoj bez profesionalnog tajnika. Povećanje izdvajanja za sport otvorilo je mogućnost za tajnikom profesionalcem, koji će raditi puno radno vrijeme. Za mjesto tajnika bit će raspisan natječaj sukladno statutu i zakonskim odredbama.

Prihvaćen je prijedlog Tihomira Majstorovića, da se podrži inicijativa o povratku streljaštva u školski sport. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content