Tjedni raspored Kina Slatina

PROGRAM VELIKE DVORANE

COCO I VELIKA TAJNA sink
animirani, pustolovni, komedija

petak 24.11. u 17:00h
subota 25.11. u 17:00h
nedjelja 26.11. u 17:00h

*Kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna.

Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.


O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Cijena ulaznice: 25 kn

LIGA PRAVDE
akcija, avantura, SF

petak 24.11. u 20:00h
subota 25.11. u 20:00h
nedjelja 26. u 20:00h

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera..

Cijena ulaznice: 25 kn


PROGRAM ART DVORANE:

PAT I MAT NA FILMU (A je to)
animacija

petak 24.11. u 18:00h
subota 25.11. u 18:00h
nedjelja 26.11. u 18:00h

Otkad su 1976. Lubomír Beneš i Vladimír Jiránek javnosti predstavili likove Pata i Mata (‘A je to’), dvojica su nespretnih majstora postali dijelom televizijske povijesti, ne samo u rodnoj Čehoslovačkoj, već i u čitavom svijetu. Na 40 obljetnicu nastanka popularne animirane serije, Lubomírov sin Marek Beneš Pata i Mata preselio je na veliko platno, pružajući svim generacijama užitak u duhovitim slapstick momentima kultnih i svima poznatih likova. Iako se još nikad nisu predstavili na velikom platnu, sigurno je da to ovim velikim majstorima neće predstavljati problem. Na tavanu imaju kutiju punu filmova i projektor ispod stepenica pa će svojim obožavateljima rado prikazati svoje dogodovštine. No ne bi oni bili oni kad pritom ne bi upali u milijun neprilika. Ovaj put se suočavaju s podmuklim kaktusom i suhim drvetom te odlučuju “osvježiti” svoj dom originalnim građevinskim rješenjima. A budući da živimo u 21. stoljeću, u kojem se na sve strane propagira zdrav život, Pat i Mat pokušavaju biti fit i vježbaju na sobnom biciklu. Hoće li im sve to poći za rukom?

Cijena ulaznice: 20 kn

PAKLENA NOĆ
triler, drama, kriminalistički

petak 24.11. u 20:30h
subota 25.11. u 20:30h
nedjelja 26.11. u 20:30h

Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Constantine Connie Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nicka (Benny Safdie) izvuče iz zatvora. Tijekom jedne nabrijane noći, Connie će sletjeti u ludi svijet nasilja i zločina te će u utrci s vremenom pokušati spasiti i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu.

Cijena ulaznice: 20 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content