Tri zlata, dva srebra i pet bronci za Karate klub Virovitica u Križevcima

Karate klub Virovitica je bio izuzetno uspješan na turniru Križevci open. U kategoriji mlađih učenika + 38 kg Filip Fosić koji je osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je u istoj kategoriji Luka Husnjak osvojio treće mjesto i brončanu medalju. U mlađim učenicama do 28 kg nastupila je Antonela Krnjić koja je osvojila treće mjesto i broncu.

U učeničkoj konkurenciji +46 kg nastupio je Nikola Gondi te je osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju. Nikola je nastupio i u mlađem kadetskom uzrastu do 57 kg i osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju.

U mlađim kadetima nastupili su još: Luka Rajnović do 57 kg i osvojio je treće mjesto i broncu, isto kao i Chris Malčec u disciplini Kata, dok se Ana Rajnović u borbama do 55 kg morala zadovoljiti 5 mjestom.

U kadetskom uzrastu nastupili su Matija Relić u katama koji je osvojio prvo mjesto i zlato, dok je Karla Rogović zauzela treće mjesto i brončanu medalju. U kadetskom uzrastu po prvi put nastupio je Mihael Štefović koji se nije izborio za plasman, isto kao i Maja Kozlinger i Filip Kafka. Laura Pokupić u kategoriji mlađih seniorki -61 osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content