Autoklub Virovitica poklonio Filipu Gregurcu pohađanje autoškole

Autoklub Virovitica ove godine obilježava 60 godina rada. Djelatnici kluba odlučili su tim povodom, umjesto organizacije posebne proslave, važne godine svoga postojanja obilježiti simboličnim poklonom – jednom učeniku omogućiti besplatno pohađanje autoškole.

– Ovo je prvi put u povijesti autokluba da nekome darujemo pohađanje škole, a zajedno smo odlučili da u ove blagdanske dane to bude jedan od učenika Katoličke klasične gimnazije s pravom javnosti u Virovitici – kazao nam je tajnik Autokluba Virovitica Robert Valenteković, naglašavajući da će uz troškove pohađanja škole u iznosu od 5695 kuna Autoklub učeniku pokriti i troškove liječničkog pregleda, predavanja iz prve pomoći i ispita u iznosu od 1500 kuna.

Prema riječima Marija Voronjeckog, ravnatelja Katoličke klasične gimnazije, škola je odlučila da se besplatno pohađanje autoškole dodijeli Filipu Gregurcu, učeniku 4. razreda iz Korije, zbog izuzetno dobrih rezultata ostvarenih u školi i na raznim natjecanjima.

– Iskreno, jako sam iznenađen, ali i sretan ovim poklonom koji je dosta skup, a koji će mi jako dobro doći u daljnjem životu – kazao je Filip Gregurec, koji će daljnje školovanje nastaviti na PMF-u u Zagrebu, nastavničkom smjeru kemije i fizike. (www.icv.hr, zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content