Broj članova u HDZ-u svakodnevno raste

U Virovitici su održane sjednice predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije i Županijskog odbora HDZ-a, posljednje u ovoj godini na kojoj je predsjednik, saborski zastupnik Josip Đakić predložio plan rada za 2018.godinu, koji je jednoglasno usvojen. Jedna od tema sjednica bila je i aktualna situacija u stranci pa je tako Josip Đakić istakao kako se broj članstva stranke u Špišić Bukovici povećao za 11 posto, u Čađavici za 9 posto, Pitomači za 7 posto te u Virovitici za 6 posto.

U 2016. godini HDZ-a na području Virovitičko-podravske županije imao je 8.172 člana, a u godini na izmaku broj se povećao na 8.442 člana.

-S obzirom na broj stanovnika Virovitičko-podravske županije od oko 83.000, jasno je da smo ostvarili cilj da imamo preko 10 posto stanovnika naših članova – zadovoljno je kazao Josip Đakić.

Tom je prigodom Josip Đakić predsjednicima najuspješnijih Općinskih organizacija HDZ-a Lukača, Voćina i Mikleuša, koje su ostvarile najbolje izborne rezultate uručio nagrade, komplet knjiga ostavštine, prvog predsjednika HDZ-a dr. Franje Tuđmana.

Nakon sjednica u prostorijama HDZ-a u Virovitici održano je druženje članova stranke i kićenje boćićnog drvca, nakon čega je Josip Đakić svim članovima, ali i žiteljima Virovitičko-podravske županije uputio čestitke povodom nadolazećeg Božića i Nove godine. (www.icv.hr, zc)

DSCF7965 DSCF7964 DSCF7963 DSCF7962 DSCF7960 DSCF7959

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content