Doček Nove 2018. godine diljem Virovitičko-podravske županije

U nedjelju, na Silvestrovo, posljednjeg dana 2017. godine, u brojnim restoranima, ugostiteljskim dvoranama, društvenim domovima i trgovima uz tamburaše, zabavno-glazbene sastave ili DJ-e bit će organiziran doček Nove godine.

Tako Dječji doček Nove 2018. godine očekuje mališane u Slatini gdje će u parku 136. slatinske brigade proslava započeti u 17 sati. Odrasle Slatinčane također očekuje proslava. Od 23 sata moći će se pridružiti Dočeku na otvorenom na trgu sv. Josipa uz Suhopoljske tamburaše.

Orahovčani će Novu 2018. godinu moći dočekati na središnjem gradskom trgu gdje će ih zabavljati Tamburaški sastav Šokci te Igor Delač & Aura band.

Općina Čačinci također organizira tradicionalan doček Nove godine. Proslava će se održati u Mjesnom domu na Trgu dr. Franje Tuđmana u Čačincima, a za dobro raspoloženje i zabavu pobrinut će se Čačinački tamburaši.

Za svoje mještane i ostale goste Općina Suhopolje s početkom od 23 sata organizira doček Nove godine kod sata u Suhopolju. Uz neizostavan vatromet, besplatnu hranu i piće, posjetitelje će zabavljati Krešimir Kepka.

Pitomača će doček nove godinu tradicionalno održati na Trgu kralja Tomislava. Program započinje u 23 sata, a za svirku je zadužen Tamburaški sastav “Korak” iz Bjelovara.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content