FOTO: Proslava dana Spider grupe Pitomača

Spider grupa Pitomača, povezani poslovni sustav koji se bavi uzgojem, preradom ljekovitog i aromatičnog bilja, te opremanjem čajeva, danas je u restoranu “Zlatni klas” u Otrovancu proslavila Dan tvrtke na kojemu su se tradicionalno okupili njihovi poslovni partneri i prijatelji. Tom prigodom predsjednik Uprave Denis Nemčević upoznao je partnere i prijatelje s poslovnim rezultatima ostvarenim u proteklom razdoblju, ali i s budućim planovima razvoja. Svečanosti su prisustvovali i župan Igor Andrović sa suradnicima te načelnik općine Pitomača Željko Grgačić, a program događanja pratio je i band “Artis” iz Sarajeva.

MG 3767Tvrtka je u protekle 3 godine investirala gotovo 15 milijuna kuna u modernizaciju proizvodnih linija i skladišnih kapaciteta. Navedene investicije su iznimno značajne i osigurale su rast poslovanja, posebno u izvozu te značajno ojačale konkurentnost na svjetskom tržištu. Unatrag posljednjih 10 godina tvrtka bilježi neprekinut rast poslovanja po prosječnoj stopi većoj od 10 posto, od čega valja istaknuti da joj je izvoz unatrag 5 godina porastao za više od 40 posto.

denis nemcevic 2017 1Kako je Denis Nemčević, između ostaloga, naglasio, jedan od strateških ciljeva je ojačati poziciju Spider grupe Pitomača kao vodećeg proizvođača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja i proizvođača čajeva u široj regiji istočne Europe.

MG 3658Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista… (www.icv.hr, zc, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”435409″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content