Informatička oprema za Područnu školu u Velikom Rastovcu

Nakon što je na blagdan sv. Nikole, župan Igor Andrović, podijelio svim osnovnim i srednjim školama kojima je Virovitičko-podravska županija osnivač, ukupno 96 računala s ciljem osuvremenjivanja nastavnih procesa, a što je samo nastavak ulaganja u informatizaciju škola s područja naše županije, ravnateljica OŠ IVAN GORAN KOVAČIĆ Zdenci Mirjana Buneta – Knežević i načelnik Općine Crnac Mato Damjan danas su djelatnicima Područne škole u Velikom Rastovcu predali opremu.
Prema riječima načelnika Mate Damjana, Virovitičko-podravska županija kao osnivač osnovne škole planira nabavu klupa i stolica, kao i zamjenu stolarije u Područnoj školi Veliki Rastovac.
Naravno, i u budućnosti će i Općina Crnac u skladu s proračunskim mogućnostima ulagati u djecu i mlade, kako bi se stvorili još bolji uvjeti za obrazovanje najmlađih stanovnika općine, te stoga uz sufinanciranje studenata, općina sufinancira i prijevoz učenika srednjih škola sa područja Općine te smještaj učenika srednjih škola u učeničkim domovima.20171212 100418 1

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content