Knjiga Siniše Brlasa o religioznosti mladih predstavljena na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

U Zagrebu je na Hrvatskom katoličkom sveučilištu 07. i 08. prosinca 2017. godine održan Prvi međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta pod nazivom „Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji“.

Na ovome važnom međunarodnom skupu aktivno je sudjelovao i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. Profesor Brlas na ovome je skupu, prvome takve vrste u našoj zemlji, predstavio svoju knjigu „Pomaže li religioznost mentalnom zdravlju mladih“ u kojoj se on kao autor originalnim i jedinstvenim pristupom temeljenim na vlastitim istraživanjima bavi specifičnom temom u okviru proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju mladih.

Pomaze li religioznost mentalnom zdravlju Plakat B1 2017Ovo je stručno sudjelovanje profesora Siniše Brlasa još jedan u nizu pokazatelja kako stručnjaci iz Virovitičko-podravske županije ponovno, često i prije ostalih, pokazuju stručni i znanstveni interes za teme koje su od općega interesa te na temelju toga poduzimaju aktivnosti usmjerene skrbi o zdravlju ljudi, a osobito mladih. (www.icv.hr, sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content