Lavice ugošćuju Osijek, rukometašice Pitomače dočekuju Dugo Selo

Rukometašice Pitomače dočekuju Dugo Selo

U utorak rukometašice Pitomače gostovale su u Zagrebu i izgubile od Trešnjevke. Već u subotu 2.prosinca u 18 sati igraju utakmicu jedanaestog kola prve lige. U sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači dočekuju Dugo Selo. To je domaćim igračicama prilika za osvajanje novih bodova.

U Virovitici Lavice ugošćuju Osijek

U desetom kolu lige sjever za žene rukometašice Tvin Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u subotu 2.prosinca u 19 sati igraju s Osijekom. To je sraz prve i treće ekipe na prvenstvenoj tablici. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina u Našicama, Orahovica ugošćuje Slaviju

U devetom kolu druge lige istok rukometaši Slatine gostuju u Našicama u subotu 2.prosinca u 19 sati u sportskoj dvorani osnovne škole kralja Tomislava igraju s drugom ekipom Nexea. U isto vrijeme u sportskoj dvorani u Orahovici domaći rukometaši igraju sa Slavijom iz Strog Petrovog Sela.

Mikleuš gostuje u Dardi, Pitomača II. u Ivancu

U petak 1.prosinca u 19.30 sati, u sportskoj dvorani osnovne škole u Dardi rukometašice Mikleuša u okviru devetog kola 3.lige istok igraju s domaćim rukometašicama. Rukometašice druge ekipe Pitomače u subotu 2.prosinca u devetom kolu treće lige sjever igraju u sportskoj dvorani srednje škole u Ivancu s domaćim sastavom.

Mlađi kadeti Viro Virovitice s Varaždinom i Nedelišćem

U četvrtom krugu 1.mlađe kadetske rukometne lige ekipa Viro Virovitice u sportskoj dvorani tehničke škole u Virovitici u nedjelju 3.prosinca igraju u 9 sati s Varaždinom, a u 11 sati s Nedelišćem.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice putuju u Garešnicu

U trećem krugu 1.mlađe kadetske lige rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Garešnici. U sportskoj dvorani osnovne škole u 12 sati igraju sa ŽRK Bjelovarom, a u 13 sati s Rukometnom školom djevojčica Bjelovar.

Dječaci B igraju s Daruvarom i Garešnicom

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 2. Prosinca Dječaci B Viro Virovitice igraju utakmice petog kruga 1.lige dječaka B s Daruvarom i Garešnicom.utakmice se igraju od 13.30 do 17.30 sati.

Djevojčice B putuju u Križevce

Djevojčice B Tvin Virovitice i Slatine u četvrtom krugu regionalne lige sjever putuju u Križevcima, gdje igraju s vršnjakinjama domaćeg Radnika i Đurđevcem. Turnir se igra od 15 do 18 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content