Mlađi kadeti Viro Virovitice dočekuju Čazmu i Bjelovar, djevojčice Tvin Virovitice i Pitomače gostuju u Đakovu

Treći krug kadetske lige za djevojke u Pitomači

U subotu 16.prosinca od 11 do 16 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igra se treći krug 1.kadetske lige za djevojke. Susreću se Pitomača i Tvin Virovitica s Osijekom i Đurđevcem.

Mlađi kadeti Viro Virovitice dočekuju Čazmu i Bjelovar

U petom krugu prve lige mlađih kadeta u Virovitici u sportskoj dvorani Tehničke škole u nedjelju 17.prosinca mlađi kadeti Viro Virovitice igraju u 11 sati s Čazmom , a u 14 sati s Bjelovarom

Djevojčice Tvin Virovitice i Pitomače gostuju u Đakovu

U nedjelju 17.prosinca u nastavno sportskoj dvorani u Đakovu igra se utakmice petog kruga 1.lige djevojčica. Mlade igračice Tvin Virovitice i Pitomače igraju s Dardom i Đakovom. Turnir se igra od 11 do 15 sati.

Dječaci B Viro Virovitice gostuju u Prelogu

U subotu 16.prosinca u sportskoj dvorani osnovne škole u Prelogu od 9.30 do 13.30 igra se turnir šestog kruga prve lige dječaka B. Dvije selekcije Viro Virovitice igraju s Prelogom i Čakovcem.

Djevojčice B iz Slatine gostuju u Bjelovaru

U nedjelju 17.prosinca u sportskoj dvorani prve osnovne škole u Bjelovaru igraju se utakmice šestog kruga regionalne lige djevojčica B. Slatina igra s Rukometnom školom djevojčica u 16 sati , a u 16.45 s ŽRK Bjelovarom. Djevojčice Tvin Virovitice svoje će utakmice odigrati naknadno. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content