Republika Albanija zemlja partner Viroexpa 2018.

Izaslanstvo Virovitičko-podravske županije i Viroexpa, predvođeno zamjenikom župana Darkom Žužakom, direktorom Viroexpa i Poduzetničkog inkubatora Bojanom Mijokom, te direktorom HGK Županijske komore Virovitica Milanom Vanđurom, održalo je sastanak u Veleposlanstvu Republike Albanije u RH na kojem je dogovoreno kako će Albanija biti Zemlja partner 23. Viroexpa, koji će se u Virovitici održati od 23. do 25. veljače.

Sastanku je nazočio veleposlanik Republike Albanije u RH Ilir Melo, te Ilir Qorri, drugi tajnik i zamjenik šefa Misije. Na njemu je razgovarano o modalitetima nastupa Republike Albanije na 23. Viroexpu, međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, te ostalim oblicima međusobne gospodarske suradnje.

Podsjetimo, Republika Albanija sudjeluje na sajmu Viroexpo od 2009. godine. Inače, u sklopu sajma Viroexpo održat će se i sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem.
Organizatori Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – OK VPŽ i Turistička zajednica VPŽ. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content