Republika Azerbajdžan potvrdila sudjelovanje na Viroexpu 2018.

Veleposlanik Republike Azerbajdžan u Republici Hrvatskoj NJ.E. Fakhraddin Gurbanov, primio je izaslanstvo sajma „Viroexpo“ u kom su bili članovi Organizacijskog odbora sajma: zamjenik župana Virovitičko-podravske županije, Darko Žužak, direktor HGK – Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, i direktor sajma Bojan Mijok, te im je potvrdio sudjelovanje Republike Azerbajdžan na 23. „Viroexpo 2018“ međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, u Virovitici, 23. – 25. veljače 2018.god..

Sudjelovanje na 23. „Viroexpu 2018“, potvrda je kontinuiteta njihova nastupa na jednom od vodećih sajmova u Hrvatskoj. Članovi izaslanstva zaželjeli su veleposlaniku NJ.E. Fakhraddinu Gurbanovu, koji je upravo stupio na dužnost, uspješno obavljanje svih aktivnosti, usmjerenih na jačanje međusobnih, osobito gospodarskih, te kulturnih i političkih odnosa i prijateljskih veza između Azerbajdžana i Hrvatske.

Veleposlanik Gurbanov, koji je prethodno bio veleposlanik Azerbajdžana u Kanadi i Americi, pozvao je predstavnike 23. Viroexpa, da gospodarstvenicima iz Virovitičko-podravske županije i Republike Hrvatske prenesu poziv za mogućnost nastupa na sajmovima u Azerbajdžanu. Istaknuto je da promocija gospodarstva na sajmovima, kao i ostali susreti gospodarstvenika, stvaraju osnovu za uspostavu i razvoj međusobnih gospodarskih odnosa. Republika Azerbajdžan se po prvi put predstavila na „Viroexpu“ 2014. godine. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content