Slatinska banka darovala poklone obiteljima s više djece

Crveni križ Slatina pružio je svu tehničku pomoć kako bi se uspješno podijelili božićni poklon paketi za obitelji s više djece. Četrdeset obitelji s prosječnim brojem petero djece primilo je poklone i čestitke osobno od Marka Brnića, predsjednika Uprave Slatinske banke koja je bila donator najmlađima sa šireg slatinskog područja. Prema riječima Vlatka Jelenčića, ravnatelja Crvenog križa, Slatinska banka donirala je poklone u vrijednosti od 12.000,00 kuna.

Na početku svečanosti kraći igrokaz o Božiću izvele su učenice šestog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca koje je pripremila učiteljica Ivana Stupar.

Svoj doprinos maloj svečanosti dali su i članovi odreda izviđača Lisice Slatina, predvođeni predsjednikom Denisom Cukorom, koji su donijeli Betlehemsko svjetlo mira.U Europu iz betlehemske špilje Svjetlo stiže u Beč već 30 godina odakle se prenosi u zagrebačku katedralu a danas je u našoj županiji. Ranije tijekom dana svjetlo je stiglo u Voćin a vrijedni izviđači nastavljaju su obilaskom crkvi, udruga, ustanova i škola donoseći na simboličan način mir za božićne blagdane. (www.icv.hr, žf)

DSC02497 DSC02430 DSC02399 DSC02394 DSC02383 DSC02364

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content