Na virovitičkom Božićnom sajmu predstavile se udruge, škole, kreativci, pjevači

U dvorištu Palače Pejačević u organizaciji Kreativne udruge Unikat iz Virovitice danas (subota) je održan virovitički Božićni sajam.

kreativa

Svojim proizvodima, jelima i pićima te rukotvorinama predstavile su se udruge, tvrtke, obrtnici i srednje škole iz Virovitice i Slatine. Posjetitelji su na sajmu mogli kušati domaće sarmice i medenjake, kuhano vino, čaj, kupiti ukrase, prirodna sredstva za njegu kože i razne rukotvorine.

sajam6

Udruga za Down sindrom i Inicijativa 40 dana za život simboličnim su predmetima ponuđenima na svom štandu sakupljale priloge za dobrotvorne svrhe.

sajam5

U glazbenom dijelu programa nastupili su Gradska glazba i mažoretkinje te zbor Glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky.

New Image

Udruga Unikat za male polaznike i njihove roditelje pripremila je i zanimljivu radionicu na kojoj su izrađivali kreativne božićne ukrase. – Bila nam je želja prikazati koje sve udruge i škole djeluju na našem području u vidu kreativnosti i vlastitih proizvoda, a ujedno i pokazati posjetiteljima kako je moguće sam izraditi ukrase za Božić, od recikliranih materijala – rekla je Đurđica Giba iz Kreativne udruge Unikat.

sajam10

Božićnom sajmu nazočila je i Vlasta Honjek-Golinac, zamjenica gradonačelnika.

sajam14 sajam13

IMG 4164

sajam4

IMG 4110 sajam2 sajam1 sajam nas nosnje sajam7 sajam8 sajam9

(www.icv.hr, mlo)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content