Blagdani u Kinu Slatina: ovog tjedna čak sedam projekcija

PROGRAM VELIKE DVORANE

FERDINAND sink
animacija, komedija, obiteljski

srijeda 03.01. u 17:00h
četvrtak 04.01. u 17:00h
petak 05.01. u 17:00h

Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu.

Priča o Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

Cijena ulaznice: 20 kn

JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU
akcija, avantura, komedija

srijeda 03.01. u 19:00h
četvrtak 04.01. u 19:00h
petak 05.01. u 19:00h

U potpuno novoj filmskoj avanturi naziva JUMANJI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU, četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu.

Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportaš Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, otkriti što je Alan Parrish ostavio iza sebe prije 20 godina i promijeniti način na koji gledaju sami sebe… Ili će ostati zatočeni u igri zauvijek.

Cijena ulaznice: 20 kn

NAJVEĆI SHOWMAN
biografija, mjuzikl

srijeda 03.01. u 21:00h
četvrtak 04.01. u 21:00h
petak 05.01. u 21:00h

Nadahnut legendom i ambicijama prvog američkog promotora pop kulture, P.T.-ja Barnuma, Najveći showman inspirativna je priča o uzdizanju iz siromaštva smionog maštara koji je uspio dokazati kako je sve što možete zamisliti moguće i ostvariti te da svatko, koliko god nevidljivim se činio, ima nevjerojatnu priču vrijednu svjetskog spektakla. Barnumova priča je klasična priča o snalažljivom poduzetniku koji se uspio sam izvući iz siromaštva i ne samo da je postao majstor sasvim nove umjetnosti imidža i promocije nego i jedan od prvih američkih milijunaša koji je sam stvorio svoje bogatstvo.

NAJVEĆI SHOWMAN je originalni mjuzikl koji slavi rođenje šoubiznisa i osjećaj sreće kada nam se ostvare snovi. Jackman je utjelovio lik vrhunskog biznismena i showmana P.T. Barnuma, koji je ni od čega stvorio najveći spektakl poznat kao „The Barnum and Bailey Greatest Show on Earth“. Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru, političaru, showmanu i biznismenu iz 19. stoljeća, koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus”, te je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Cijena ulaznice: 20 kn


VAMPIRKO
sink
animirani

subota 06.01. u 17:00h
nedelja 07.01. u 17:00h

Omiljeno štivo dječaka Antuna jezive su priče, osobito o vampirima. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta . . . ?

Cijena ulaznice: 20 kn

IMA NEKA TAJNA VEZA
drama

subota 06.01. u 18:30h
nedelja 07.01. u 18:30h

Thomas Webb (Callum Turner), sin izdavača i njegove supruge umjetnice, upravo je dobio fakultetsku diplomu i pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem New Yorka. Najprije se iz doma roditelja gdje je odrastao (Upper West Side) seli u novi stan (Lowe East Side), gdje se ubrzo sprijateljuje sa susjedom W.F. (Jeff Bridges), okorjelim pušačem i piscom koji svoje mudrolije sipa iz rukava, zajedno s čašicama viskija. Thomas saznaje da njegov otac, koji je godinama u braku, ima tajnu ljubavnu aferu s atraktivnom mladom ženom (Kate Beckinsale), što potpuno uzburka njegov život. Odlučan da im pomrsi račune i prekine taj odnos, Thomas završava u krevetu očeve ljubavnice…

Cijena ulaznice: 20 kn

VELIKA IGRA
biografija, drama

subota 06.01. u 20:00h
nedelja 07.01. u 20:00h

Istinita priča o poker princezi, Molly Bloom (Jessica Chastain), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Njezini igrači su bili filmske zvijezde, poznati sportaši, poslovnjaci i ruska mafija. Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali FBI agenti. Jedini saveznik joj je bio njezin odvjetnik Charlie Jaffey, koji je otkrio da je Molly puno više od onoga što se pisalo o njoj.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROGRAM ART DVORANE:

Druga strana nade
Komedija, drama

petak 05.01. u 19:00h
subota 06.01. u 19:00h
nedelja 07.01. u 19:00h

Dvije priče koje se spajaju nakon 40 minuta. Prva prati Khaleda, sirijskog izbjeglicu. Slijepog putnika na teretnom brodu koji se iskrcao u Helsinki, kako bi, iako s malo nade u uspjeh, tražio azil. U drugoj, Wikström je trgovački putnik koji prodaje muške kravate i košulje. No kada ga u kockarnici na pokeru posluži sreća, okreće leđa trgovini i kupuje restoran u najudaljenijem kutku Helsinkija. Khaledova je molba za azil odbijena, no on ostaje ilegalno, kao i mnogi drugi koji dijele istu sudbinu. Vucara se po podzemlju finskog glavnog grada, živi na ulicama, gdje susreće i sve oblike rasizma, ali i kul rockere i dobre prijatelje. Jednog dana Wikström pronađe Khaleda kako spava u mraku dvorištu iza njegova restorana. Daje mu krov nad glavom i posao. ‘Njih dvojica u bendu’, konobarica i pas tvore utopijsku zajednicu – tipičnu za Akija Kaurismakija. Suživot spojen sudbinom koji pokazuje da svijet može i treba biti bolje mjesto.

Cijena ulaznice: 20 kn

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content