Igor Tomljanović novi predsjednik rukometnog kluba Viro Virovitice

U petak je u dnevnom boravku gradskog društva Crvenog križa Virovitica održana izvanredna izborna skupština rukometnog kluba Viro Virovitica. Nakon izbora radnih tijela podneseno je izvješće o radu u protekloj godini, koja je bila najuspješnija u posljednjih dvadesetak godina. Seniorska ekipa se uspješno vratila u prvu ligu, a vidi se i napredak u radu s mlađim dobnim uzrastima.

Dosadašnja predsjednica Željka Grahovac osvrnula se na razdoblje u kojemu je bila na čelu kluba:

– Klub smo prije desetak godina spasili od ispadanja u treću ligu, financijski stabilizirali poslovanje, ustrojili školu rukometa i na kraju ove sezone vratili se u prvu ligu. U preko deset godina dođe do zamora, te smo čelne pozicije u klubu odlučili prepustiti mlađima. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli u radu. Uvijek će rado dolaziti na rukomet i u klub, koji je praktički postao moja druga obitelj. Viši rang natjecanja zahtjeva puno veći angažman, a ja to u trenutnim okolnostima ne mogu pružiti.

IMG 0235

Skupština je razriješila dotadašnju uprava i izabrala novu. Za predsjednika je izabran ugledni virovitički poduzetnik Igor Tomljanović, dopredsjednik je Dubravko Ćuk, a osim njih dvojice u upravni odbor su izabrani: Franjo Rendulić, Zlarin Rončević, Slavko Rajnović, Saša Olujić, Damir Vašarević, Dinko Blažević i Ivica Horvat. U nadzorni odbor su izabrani Željka Grahovac, Mario Šolc i Ivana Kosanović, dok je tajnik i dalje Saša Žada. Novi predsjednik sa svojim suradnicima želi rad u klubu podići na višu razinu u svakom pogledu.

IMG 0249Prisutne su prigodnim riječima pozdravili Tihomir Majstorović, tajnik Sportske zajednice grada Virovitice i Branko Krušelj, predsjednik ženskog rukometnog kluba Tvin Virovitice. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content