Najbolja poduzetnička zona u Hrvatskoj – PODI Šibenik, predstavit će se na Viroexpu 2018.

Jakov Terzanović direktor šibenske poduzetničke zone PODI i Anita Aužina, direktorica Poduzetničkog inkubatora Šibenik, u radnom su posjetu posjetili Virovitičko-podravsku županije gdje su se sastali s virovitičko-podravskim županom Igorom Androvićem, gradonačelnikom grada Virovitice Ivicom Kirinom, direktorom Viroexpa i Poduzetničkog inkubatora VPŽ Bojanom Mijokom kao i Sinišom Palmom, pročelnikom za financije i gospodarstvo grada Virovitice.

Šibenska poduzetnička zona PODI ove će se godine predstaviti na 23. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018. koji će se od 23. do 25. veljače održavati u Virovitici. Osim toga, govorilo se i o budućoj suradnji Grada Virovitice i PODI-a Šibenik vezano za industrijske zone u Virovitici i u Šibeniku, u privlačenju novih investitora, uz razmjenu iskustva jednih i drugih.

PODI Šibenik se rasprostire na oko 100 hektara i u toj industrijskoj zoni zaposleno je oko 1500 ljudi u 48 tvrtki. Inače, Agencija za investicije i konkurentnost Republike Hrvatske proglasila je šibensku poduzetničku zonu Podi najboljom poduzetničkom zonom u Hrvatskoj. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content