Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte akcijski film “Bratstvo lopova” i animirani “Ferdinand”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

20.01.2018. BRATSTVO LOPOVA 19:00

Den of thieves HR 20.01.2018Priča prati legendarnu ekipu pljačkaša banaka koja planiraju veliku, finalnu pljačku federalne rezerve u Los Angelesu, i to žele izvesti točno ispred nosa elitnih policijskih jedinica tog grada. Film se radnjom fokusira na živote kriminalaca, kao i na živote pripadnika elitnih policijskih jedinica Los Angelesa…

Glumačku postavu čine Gerard Butler, Curtis ’50 Cent’ Jackson, Pablo Schreiber, O’Shea Jackson, Jr., Evan Jones, Cooper Anderson, Maurice Compte, Kaiwai Lyman-Mersereau, Mo McRae, Meadow Williams i Brian Van Holt.

21.01.2018. FERDINAND-SINK 17:00

Ferdinand teaser 21.01.2018Od redatelja velikih animiranih hitova Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće, nego ulazio u borbu sa matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na nevjerojatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da ne smijemo imati predrasude i suditi o niti jednoj osobi ili životinji samo po izgledu.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content