Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte tri projekcije: “Sav novac svijeta”, “Labirint: lijek smrti” i “Gnome Alone”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte tri projekcije: “Sav novac svijeta”, “Labirint: lijek smrti” i “Gnome Alone”.

26.01.2018. – SAV NOVAC SVIJETA – 19:00

All money gg nom HR 26.01.2018Priča prati mladog 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. U utrci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu?

27.01.2018. – LABIRINT: LIJEK SMRTI – 19:00

Maze 3 novi 27.01.2018U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

28.01.2018. – GNOME ALONE-SINK – 17:00

Gnome alone HR 28.01.2018Ni vrtni patuljci više nisu ono što su nekad bili. Kada djevojčica Chloe otkrije da u njezinoj novoj kući vrtni patuljci nisu ono što se činilo da jesu, mora odlučiti kako postupiti. Patuljci se naime bore protiv zločestih Troggsa koji stižu iz druge dimenzije.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content