U petak i subotu legendarna Opelova “24 sata”

Ovogodišnja tradicionalna akcija “24 sata”, Opelov najisplativiji dan u godini, počinje u petak, 26. siječnja, točno u podne i trajat će do subote, 27. siječnja, do 12 sati.
Svi Opelovi modeli u tom će periodu biti dostupni po neponovljivim cijenama. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca.

Akcija će se održati i u Virovitici, u salonu Auto Šatrak d.o.o., Vukovarska cesta 2, gdje će svi zainteresirani moći potražiti Opelova vozila po sniženim cijenama.

– Tijekom ove akcije svi vlasnici Opelovih vozila mogu kod ovlaštenih Opelovih partnera obaviti provjeru svojih automobila u 24 točke za samo jednu kunu. Ovom popularnom akcijom Auto Šatrak tradicionalno zahvaljuje kupcima na ukazanom povjerenju. Osim toga, kupci u salonu mogu pogledati i najnovija Opel vozila koja su tek stigla na tržište, a to su Opel Crossland X i Grandland X – kazao nam je Vladimir Lesić, voditelj poslovnice Auto Šatrak d.o.o. u Virovitici, dodajući kako se u njihovoj poslovnici može pronaći i veliki izbor rabljenih vozila s garancijom. (www.icv.hr, zc)

opel IMG 9758 IMG 9757 IMG 9756 IMG 9752 IMG 9751

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content