Počela montaža šatora za Viroexpo 2018.

Na području Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici danas je počela montaža šatora u kojemu će se održati nadolazeći 23. sajam Viroexpo. Prostor oprema tvrtka Kudumija trade. Ovogodišnji sajam trajat će od 23. do 25. veljače, a prema riječima Bojana Mijoka, direktora sajma, izložbeni prostor je popunjen te uvažavajući želje izlagača, ove godine ima i nešto više prostora u “zatvorenom dijelu”, odnosno 400 četvornih metara više.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada Republike Hrvatske. Ostali pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, a Županija partner Sisačko-moslavačka županija.

(www.icv.hr, žđ, vpž; Foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content