Počele pripreme rukometaša Viro Virovitice

Prvog radnog dana u ovoj godini trener Damir Vašarević je okupio rukometaše Viro Virovitice. Uz dosadašnje igrače treninzima su se priključili rekonvalescenti Karlo Vašarević i Kristijan Smiljčić, te povratnik iz Garešnice Dubravko Benko. Za Benka je još potrebno ishodovati ispisnicu i brisovnicu, ali za ne bi trebalo biti većih problema. Time će se još više pojačati konkurencija u momčadi.

Prvi tjedan predviđeno je punjenje baterija trkačkim dionicama u dvorani i radom u teretani, a zatim će se kombinirano raditi na snazi i taktici.

IMG 88921

Do početka ligaškog natjecanja 3.veljače, kada u Virovitici gostuje Ivanić, u planu je tridesetak treninga i sedam pripremnih utakmica:

10.siječnja gostovanje kod Moslavine u Kutini, 13.siječnja gostovanje u Križevcima kod KTC-a, 18.siječnja domaća utakmica s Moslavinom, 21.siječnja utakmica u Našicama s NEXE-om, 24.siječnja gostujući susret s Osijekom, te na kraju dvije utakmice na domaćem terenu 27.siječnja s KTC-om i 31.siječnja sa Slatinom. (www,icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content