POZITIVAN SPORTSKI DUH: “Lino višebojac”, natjecanje osnovnoškolaca u četvrtak u Špišić Bukovici

Osnovna škola Augusta Cesarca iz Špišić Bukovice sutra će biti domaćin Lino višebojca, natjecanja hrvatskih osnovnih škola u kojemu se nagrađuje pravi, pozitivan sportski duh.
Lino višebojac, koji je do sezone 2010./2011. nosio naziv Čokolino višebojac, pokrenut je na inicijativu legendarnog kapetana Vatrenih Zvonimira Bobana u školskoj godini 2006./2007. Legendarni kapetan Vatrenih pokazao je koliko mu znače dječja radost i kako kroz Lino višebojac koji je osmislio nastoji mlade približiti sportu, učiti ih kako se radovati pobjedama i kako sportski podnijeti poraz.

U svakoj školskoj godini održava se po 24 natjecanja u osnovnim školama te jedno finalno natjecanje na kojemu se okupljaju pobjednici sa školskih natjecanja nastojeći izboriti ostvarenje svog sportskog sna. Pobjednici Lino višebojca uz pehar dobivaju i mogućnost odabira sportskog događanja u svijetu kojemu žele prisustvovati, a Podravka, Sportske novosti i Hrvatski telekom njihove snove pretvaraju u stvarnost. Natjecanje Lino višebojac sutra će se održati u Osnovnoj školi Augusta Cesarca s počekom u 11 sati. (www.icv.hr, zc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content