U proljeće kružni tok kod Kauflanda

Grad Virovitica počinje s izradom projektne dokumentacije za proširenje dijela Ulice Sajmište s rekonstrukcijom raskrižja Ulice Sajmište i Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića u Virovitici.

Proširenje dijela Ulice Sajmište odnosi se na rješavanje prilaza trgovačkom centru Kaufland u smislu dodatnog prometnog traka za lijevo skretanje iz pravca sjevera. Rekonstrukcija raskrižja Ulice Sajmište i Ulice Silvija Strahimira Kranjčevića podrazumijeva uvođenje kružnog toka na raskrižju dviju cesta. Projektom će se znatno olakšati prometovanje u tom dijelu grada zbog velike cirkulacije prometa prema Kauflandu, ali i zbog otvaranja nove stambene zone prema Ulici Požari.

U sklopu projektne dokumentacije za cestu i kružni tok kod Kauflanda riješit će se pojas prometnice, i to kolnik, nogostup, zelene površine, prometna signalizacija, odvodnja oborinskih voda, javna rasvjeta te ostalo prema potrebi.

Projektnu dokumentaciju izradit će tvrtka Rencon iz Osijeka, a početak radova očekuje se u proljeće ove godine. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content