U subotu počinje zimsko malonogometno prvenstvo za mlađe dobne uzraste

U ponedjeljak 15. siječnja u prostorijama Županijskog nogometnog saveza održan je sastanak predstavnika klubova koji su se prijavili za zimsko prvenstvo u mlađim dobnim uzrastima.

U četiri kategorije U8, U10, U12 i U14 natjecat će se 34 ekipe. U natjecanje su se uključili klubovi: Virovitica, No Limit, Slatina, Pitomača, Rezovac, Suhopolje, Voćin, Mladost iz Čačinaca, Plavi iz Jugovog polja, Škola nogometa Papuk iz Orahovice, Zrinski iz Nove Bukovice i Sokol iz Milanovca. Veći dio prvenstva odigrat će se u virovitičkim sportskim dvoranama. Sve troškove prvenstva snosi Županijski nogometni savez. Prvenstvo počinje 20. siječnja, a igrat će se do 25.veljače.

Za razliku od prošlih sezona kada su ekipe bile podijeljene teritorijalno ove sezone igrat će se jedinstvena liga u kojoj će se igrati jednostrukim bod sustavom. Izuzetak je uzrast U10 gdje će igrati u dvije grupe, jer je prijavljeno čak deset ekipa, ali će na kraju igrati doigravanje. Najbolje ekipe dobit će pehare i medalje. Natjecanje će voditi instruktor županijskog nogometnog saveza za mlađe uzraste Tomislav Filipović. Prisutne predstavnike klubova pozdravili su predsjednik županijskog nogometnog saveza Đuro Bukvić i tajnik Krunoslav Moslavac. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content