Udruga malih dioničara-udjeličara tvrtke Tvin d.o.o. svojim udjelima želi raspolagati prema svojoj savjesti

Udruga malih dioničara-udjeličara tvrtke Tvin d.o.o. održala je sastanak na temu aktualnog stanja u tvrtki, mogućnostima povoljnije prodaje udjela i budućeg poslovanja Tvina.

Sastanku su nazočili i odvjetnički timovi malih udjeličara koji su ih informirali o postojećem stanju i tužbama podnijetim protiv Uprave i Nadzornog odbora Tvina.

– Na Trgovačkom sudu u Bjelovaru vode se dvije parnice, jedna zbog utvrđivanja ništetnosti svih odluka Skupštine tvrtke održane u srpnju prošle godine i druga radi utvrđivanja ništetnosti ugovora o prijenosu udjela s tvrtke Tvin d.o.o. na Tvin grupu d.o.o. u kojoj su suvlasnici i suosnivači svi članovi Nadzornog odbora, Uprave i bliski suradnici Ivana Slamića.

Od Trgovačkog suda ishodovali smo i na snazi je privremena mjera koja je do završetka svih sudskih postupaka blokirala raspolaganje s 43 posto udjela, koji su po nama na nezakoniti način otuđeni s računa tvrtke Tvin d.o.o. na Tvin grupu d.o.o. – pojašnjavajući aktualno stanje tužbi kazala je odvjetnica Gordana Lazović, te istakla kako očekuje dobivanje pozitivne presude nakon koje će se ti udjeli morati vratiti malim udjeličarima jer je prijenos udjela obavljen na nezakonit način.

Predstavnici odvjetničkih timova naglasili su kako im je cilj postizanje pozitivnih promjena u poslovanju tvrtke te da svaki udjeličar može po svojoj savjesti raspolagati sa svojim udjelima u Tvinu, odnosno da sami mogu odlučiti o daljnjoj sudbini tvrtke. (www.icv.hr, zc)

tvin Custom IMG 9603 Custom IMG 9601 Custom 1 IMG 9600 Custom IMG 9599 Custom IMG 9598 Custom IMG 4672 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content