Veliki sportsko-turističko-gastronomski spektakl u lipnju u Orahovici – “Papuk extreme chalenge”

Plivački klub Orahovica u sklopu ovogodišnjeg jubilarnog 50. Orahovačkog proljeća u lipnju organizira jedinstveni sportski događaj za cijelu Hrvatsku. Naime, klub priprema prvenstvo Hrvatske u kros triatlonu pod nazivom ”Papuk extreme chalenge”. Zamišljeno je da glavne uloge organizacije preuzmu učenici osnovne i srednje škole koji su svoje sposobnosti i mogućnosti pokazali tijekom organizacije Olimpijskog dana prošle godine.

Organizator je već održao prvi preliminarni sastanaka na kojemu je prezentirana cjelokupna ideja, a podržali su je Grad Orahovica, Javna ustanova Parka prirode Papuk, mnoge gradske udruge, a prema riječima organizatora svakodnevno se javljaju i nove udruga s novim idejama koje bi upotpunile sadržaj festivala. Budući da se očekuje više od 2000 sudionika, Plivački klub je pozvao i obiteljska poljoprivredna gospodarstva da se uključe i prepoznaju svoju priliku kako u smještaju, tako i prezentaciji svojih proizvoda.

Odlična je to ideja mladih ljudi koji ovim projektom vide budućnost i razvoj svoga grada, ali i cijele Slavonije. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content