U Virovitici u PodRoomu u subotu gostuje talentirani šibenski DJ Lawrence Klein

Jedan od trenutačno najdarovitijih predstavnika šibenske glazbene scene, DJ i promotor Lawrence Klein, predstavit će se krajem siječnja publici Virovitice što je ujedno i njegov prvi nastup u toj hrvatskoj regiji.

Za 27. siječnja, naime, najavljen je njegov nastup u klubu PodRoom gdje će samozatajni umjetnik iz Dalmacije promovirati svoj originalni pristup elektroničkoj glazbi i na plesni podij tijekom noći isporučiti bogati set satkan od niza intrigantnih, melodičnih minijatura.

Zvuk koji Lawrence Klein preferira je mračan i tajanstven. Silno je progresivan, a opet nježan i melodičan pa tom svojom potrebom da konfliktom između krajnosti izazove klimaks, neprestano iznova opija publiku. Mimikom, kao i jezikom tijela, od publike skriva taj svoj kreativni nemir i nad pultom odaje dojam nekoga tko perverzno uživa u svakom trenutku snubljenja s ljudskim bićima na plesnom podiju.

Šibenski je glazbenik lani potpisao prva producentska izdanja za Dewing Records, Happy Days Records i Proposal te pobijedio na Burn Residency natjecanju za Hrvatsku koju je ljetos i predstavljao na međunarodnoj razini. Svirao je na Big Burn festivalu u Istanbulu gdje ga je uživo snimao poznati TV kanal Be-At, a u sklopu International Music Summita nastupao je i na Ibizi gdje je nastupio u Space Warehouseu, za Ibiza Sonica radio.

Prošle godine bio je nominiran za nagradu Ambasador u u kategoriji ‘promaknuće godine’ i jako puno nastupao, radio na vlastitoj produkciji i dosta objavljivao u svojim podcastima Deep Playground i Forward Section. (glazbeni.info)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content