Virovitičkoj Brani 1.901.974,28 kuna za modernizaciju i opremanje objekta za preradu voća i povrća

Virovitička tvrtka Brana d.o.o. potpisala je s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ugovor o financiranju Podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“ – provedba tipa operacije 4.2.1. „Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima“.

Korisniku je dodijeljena potpora u iznosu od 1.901.974,28 kuna. Intenzitet potpore je 50 posto ukupno prihvatljivih troškova. Doprinos EU sredstava je 85, a Republike Hrvatske 15 posto od ukupno dodijeljene potpore. Brana d.o.o. će dobivena sredstva uložiti u modernizaciju i opremanje objekta za preradu voća i povrća te realizacijom otvoriti nova radna mjesta. Projektnu prijavu je u suradnji s prijaviteljem izradila VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Virovitička Brana direktno surađuje sa 150 OPG-ova s područja cijele Virovitičko-podravske županije, i zasigurno je jedan od nositelja poljoprivredne proizvodnje ovoga kraja. (www.ravidra.hr, www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content