Automobilom sletio u kanal, udario u betonski stup i prevrnuo se

U Lozanu se danas oko 10 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je vozač T. G. iz Špišić Bukovice upravljajući osobnim automobilom marke Alfa Romeo sletio u kanal i udario u betonski stup. Do nesreće na Podravskoj magistrali došlo je kada je vozač, vozeći se iz smjera Virovitice prema Pitomači, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu ceste. Pritom je sletio u putni kanal i betonski električni stup, a od siline udarca vozilo se okrenulo na krov.

Da stvar bude gora, betonski stup se prepolovio i udario u prozor obližnje obiteljske kuće te ga razbio. U kući u tom trenutku nije bilo nikoga – vlasnik je samo nekoliko minuta ranije otišao susjedu u posjet.

– Nisam vidio kada se dogodila nesreća, ali sam čuo strahovit udarac i odmah izašao na ulicu – rekao nam je Anto Ljubičić, jedan od susjeda koji su prvi izašli na mjesto nesreće kako bi vozaču pružili pomoć.

– No, on je već izašao iz automobila, šepajući i udaljio se. Netko je već nazvao hitnu pa su ga ubrzo odvezli u bolnicu – ispričao nam je na mjestu nesreće A. Ljubičić, rekavši kako je vozač u automobilu bio sam.

Vozač je trenutno u Općoj bolnici Virovitica, gdje će liječnici utvrditi i stvarnu prirodu njegovih ozljeda. Uzrok nesreće bit će poznat nakon policijskog očevida.
Ovo je druga prometna nesreća u ovom tjednu i upozorenje svim vozačima da paze na uvjete na cesti, osobito danas kad su zbog ugaženog snijega i vlažnog kolnika prometnice posebno skliske. (www.icv.hr, bs)

MG 0332 MG 0331 MG 0328 MG 0326 MG 0325 MG 0322

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content