DVD Dolci pobjednik 4. Dječjih vatrogasnih igara u Orahovici

Nakon četiri kola i velikog finala završene su 4. Dječje vatrogasne igre u organizaciji Vatrogasne zajednice Orahovica. Preko 70 djece zabavljalo se u raznim igrama, ali paralelno su prošli testove vatrogasnih sposobnosti kao što su brzina, sposobnost, koncentracija i preciznost. Na kraju, nakon finalnih igara najviše bodova, 107. skupila je ekipa DVD-a Dolci 1 i odnijela pobjednički pokal i zlatne medalje, drugo mjesto pripalo je DVD-u Orahovica 1 sa 102 boda, a treće DVD-u Dolci 2 sa 96 bodova. U konkurenciji voditelja ekipa slavio je Robert Orina (DVD Orahovica 1) sa 111 bodova, drugi je bio Darko Šramek (DVD Orahovica 2) sa 109 bodova, a bronca je pripala Marijanu Šaleku (DVD Dolci2). Nagrade najboljima uručili su orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin i predsjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Mario Gubeljak:

– Hvala zapovjedniku Robertu Orini i dozapovjedniku darku Šrameku koji su osmislili i organizirali ovo natjecanje koje je postalo pravi izazov za sve male vatrogasce. Uz natjecateljski duh i dobru zabavu, nadam se da smo ovim igrama uspjeli privući djecu vatrogastvu i da će na vatrogasne vježbe doći u jednako velikom broju. Čestitam najboljima, iako naglašavam, sva djeca zajedno su najveći pobjednici ovih igara – rekao je predsjednik VZ Orahovica Mario Gubeljak.

1202vatrogasneigre2

Čestitajući svoj djeci na hrabroj borbi i trudu te pobjednicima orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin je između ostalog rekla:

– Lijepo je vidjeti ovako velik broj djece na vatrogasnim igrama koji su pokazali zavidnu spretnosti i brzinu. Čestitam i organizatorima na ideji i najuspješnijim ekipama, a Grad će naravno uvijek davati podršku ovakvim događanja – rekla je Petin.

Nakon 4. igara dojam je više nego odličan, potvrdio je to i idejni začetnih istih Robert Orina:

– Moramo biti zadovoljni jer imati preko 70 djece u vatrogasnim domovima, pokazati im sve čari vatrogastva jer najveća moguća pobjeda svih nas koji smo u organizaciji. Hvala svim voditeljima, roditeljima i posebno djeci što su bili dio ove lijepe vatrogasne priče u kojoj se svi ponovo vidimo iduće godine – zaključio je Orina. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content