Gradska razvojna agencija Slatine održala radionicu ”Kako započeti vlastiti posao”

”Kako započeti vlastiti posao” bio je naziv radionice koju je provela Gradska razvojna agencija Slatine, GRAS. Radionica je bila namijenjena svima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog poslovanja ili su nedavno započeli vlastiti posao, uz teme: registriranje poslovnih subjekata, upravljanje poslovanjem, poslovno planiranje i financiranje početnog ulaganja.

GRAS 031 Custom

Iako je velika dvorana Hrvatskog doma u Slatini bila ispunjena skoro do posljednjeg mjesta, to nije pravi pokazatelj zainteresiranosti starijih nezaposlenih osoba o pokretanju vlastitog posla, jer veliku većinu nazočnih činili su učenici završnih razreda slatinskih srednjih škola, koji su ne baš zainteresirano pratili opširnu i temeljitu prezentaciju ravnateljice GRAS-a Danijele Maravić, očito zadovoljni što su se izvukli s nastave.

GRAS 032 Custom

Tek oko dvadesetak starijih osoba prisustvovalo je radionici, što je zabrinjavajuće mali broj s obzirom na broj nezaposlenih na birou, a i s obzirom da su najave za radionicu bile vrlo intenzivne tjedan-dva prije održavanja putem elektronskih medija: radija, internet portala, društvenih mreža, ali i u tiskanom obliku plakata na oglasnim mjestima diljem Slatine u što su GRAS-ovci uložili znatan trud.

Sve u svemu, radionica vrlo dobro pripremljena i provedena, bila je ”pucanj u prazno”. (www.icv.hr, df)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content