Informativna radionica na temu „Potpore ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ u ponedjeljak, 19. veljače

Razvojna agencija VTA organizira informativnu radionicu vezanu uz objavljen natječaj za provedbu podmjere 6.2. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“, provedbu tipa operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Informativna radionica održat će se u ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine, s početkom u 12 sati, u Gradskoj vijećnici grada Virovitice na adresi Trg kralja Zvonimira 1, 33 000 Virovitica.

Cilj informativne radionice je upoznati potencijalne prijavitelje s uvjetima natječaja i prihvatljivim aktivnostima u tipu operacije 6.2.1. „Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“ u sklopu koje se dodjeljuju bespovratna financijska sredstva u visini od 50.000 EUR-a po korisniku (u kunskoj protuvrijednosti 375.575,00 kn). (vta.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content