IZ DRUGIH MEDIJA: Predsjednik SDP-a u Voćinu kazneno prijavljen zbog prijetnji policajcima

Marjan Đorđević, predsjednik Općinskog ogranka SDP-a u Voćinu i član SDP-a Žarko Đokić u pijanom su stanju prije desetak dana fizički napali konobara u mjesnom kafiću Tommy i razbijali inventar nakon čega je intervenirala policija, piše portal direktno.hr.

Portal donosi informaciju i da je M. Đorđević vrijeđao i hrvatske policajce nakon čega je pritvoren i izveden pred sud. O incidentu se očitovala i PU virovitičko-podravska, koja je za portal Direktno odgovorila:

– Možemo vam potvrditi da je 16. veljače oko 21.10 sati u Voćinu u ugostiteljskom objektu od strane 31-godišnjaka došlo do narušavanja javnog reda i mira iz čl. 6. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Također, 31-godišnjak je počinio i kazneno djelo prijetnje na štetu troje policijskih službenika od kojih je zaprimljena kaznena prijava.

U odgovoru na članak M. Đorđević je objasnio svoje viđenje situacije, u kojoj portal proziva za jednostranost.

– Nemojte me krivo shvatiti, ali kakav je to portal za koji vi radite kada za dnevni zadatak ima objaviti ovakvu informaciju, osim da ima za svrhu blatiti mene koji sam, eto slučajno, član stranke za koju je vaš portal zadužen sve najgore pisati?! – stoji u odgovoru M. Đorđevića portalu direktno.hr. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content