U Kino Slatina stiže megahit “Pedeset nijansi slobodniji”

U Kinu Slatina ovaj tjedan pogledajte:

PROGRAM VELIKE DVORANE
PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI
drama, romantični, erotski

srijeda, 07.02. u 20:00h
četvratk, 08.02. u 20:00h
petak, 09.02. u 19:00h
subota, 10.02. u 19:00h
nedjelja, 11.02. u 19:00h
srijeda, 14.02. u 19:00h
petak, 16.02. u 19:00h
subota, 17.02. u 19:00h
nedjelja 18.02. u 19:00h

Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje.

Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala. Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.

Cijena ulaznice: 25 kn

PROGRAM ART DVORANE:
PROJEKT FLORIDA
drama

petak 02.02. u 19:00h
subota 03.02. u 19:00h

Topao, osvajajući i graciozno životan, film „Projekt Florida“ redatelja Seana Bakera je duboko dirljiv i nezaboravljiv pogled na djetinjstvo za koji je glumac Willem Dafoe proglašen najboljim sporednim glumcem godine od strane udruženja kritičara New Yorka, Los Angelesa, Detroita, Bostona, Chicaga, San Francisca i mnogih drugih, a zaradio je i nominaciju u istoj kategoriji za Zlatni globus.

Smještena na razmeđi autocesta, radnja filma prati šestogodišnju Moonee (Prince) i njezinu buntovnički nastrojenu majku Halley (Vinaite) u razdoblju ljetnih mjeseci. Njih dvije iz tjedna u tjedan žive u motelu „Magični dvorac“ kojim upravlja Bobby (Dafoe, nominiran za nagradu Zlatni globus upravo za ovu ulogu), a čiji kruti vanjski izgled skriva njegov karakter prepun ljubaznosti i suosjećanja. Unatoč nimalo prijateljski nastrojenom okruženju, Moonee nema problema svakoga dana uživati u životu, upuštajući se u bezbrojne avanture skupa s novopridošlicom Jancey koja joj ubrzo postaje najboljom prijateljicom. Međutim, Moonee nije niti svjesna da njezinu delikatnu fantaziju o životu održava težak rad i žrtva njezine majke, koja je prisiljena istraživati sve opasnije mogućnosti kako bi priskrbila sredstva za pristojan odgoj svoje kćerke…

Cijena ulaznice: 20 kn

POU Slatina

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content