U nedjelju u kinu PARK pogledajte: “Crna pantera” i animirani “Dugi iz kamenog doba”

Nakon što je projekcija filma “Crna pantera” u subotu rasprodana u roku par minuta, kino PARK u Virovitici odlučilo je još jednom prikazati film i to u nedjelju odmah nakon animiranog filma “Dugi iz kamenog doba”…Požurite po svoje ulaznice…

18.02.2018. – DUGI IZ KAMENOG DOBA – SINK – 17:00

Early man 11.02.2018Urnebesna prapovijesna avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom, pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

18.02.2018. – CRNA PANTERA – 19:00

Marvelov film Black Panther prati T’Challu koji se nakon smrti svog oca, kralja Wakande, vraća kući u zatvorenu, tehnički naprednu afričku državu kako bi zasjeo na prijestolje i postao novim kraljem. Ali tad se ponovo javi stari neprijatelj, a T’Challin je karakter kralja i Black Panthera stavljen na kušnju kad se uvuče u strašan sukob zbog kojeg je ugrožen opstanak Wakande i cijelog svijeta. Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content