No Limit drugi na jakom turniru u Požegi

Nogometaši Nogometne Akademije No Limit uzrasta do devet godina sudjelovali su na vrlo jakom turniru u Požegi. U konkurenciji 12 ekipa, iza sebe su ostavili renomirane škole nogometa i prvoligaške klubove Nk Osijek, Nk Cibaliju iz Vinkovaca i Nk Rudeš iz Zagreba.

U grupnoj fazi pobjedama protiv ŠN Legen iz Slavonskog Broda i Nk Rudeš iz Zagreba te porazom od kasnijeg pobjednika Nk Jedinstvo iz Donjeg Miholjca kao drugoplasirana ekipa odlazi u četvrtfinale gdje nakon lutrije šesteraca pobjeđuje domaću ekipu Nk Slavonija.
U polufinalu pobjeđuju još jednog prvoligaša Nk Cibaliju rezultatom 1:0 da bi u finalu još jednom izgubili od ekipe iz Donjeg Miholjca rezultatom 1:0.

IMG 20180225 163958 062

U jakoj konkurenciji uspjeh je još veći uzme li se u obzir da je No Limit na turnir otišao sa pet igrača ulaznog godišta i samo trojicom izlaznog. Samo dan ranije mali nogometaši okitili su se naslovom prvaka 10. Zimskog prvenstva Muk-a VPŽ. Za najboljeg golmana turnira proglašen je igrač No Limita Josip Miličević.

Pod vodstvom trenera Damira i Marijana Filipovića za No Limit su nastupili: Josip Miličević, Tasha Filipović, Roko Santro, Roko Gojmerac, Petar Ključec, Mario Jug, Luka Knežević, Karlo Klement i Josip Đurđević. (www.icv.hr, NoLimit)

IMG 20180225 220247 979

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content