Panonski drvni centar kompetencija u suradnji s Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. provodi Co-Create, projekt Kreativnih kampova

Panonski drvni centar kompetencija d.o.o. u suradnji sa Razvojnom agencijom Zagreb – TPZ d.o.o. provode Co-Create, projekt Kreativnih kampova. Osnova zamisao projekta je podržati procese međusektorske suradnje (cross-fertilization) između klastera tradicionalne industrije (drvni sektor) i kreativnih industrija. Projekt će promovirati suradnju kroz primjenu novih metodologija i alata usmjerenih na upravitelje klastera, male i srednje poduzetnike iz drvne industrije te predstavnike javnih vlasti.

Organizacija kreativnog kampa i radionica odvijati će se u skladu sa metodologijom koja podupire srednje i male poduzetnike te praktičnu pomoć vezanu za pitanja zaštite intelektualnog vlasništva od 1. ožujka do 1. svibnja 2018 . godine.

Najboljim sudionicima omogućit će se sudjelovanje i prezentiranje pred internacionalnim investitorima na prestižnom svjetskom dizajnerskom događaju Milano Design Week 2018.

Rok za podnošenje prijava traje do 25. veljače 2018. godine.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem online obrasca na linku

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfdTlSpxb5AbXAgOD…/viewform

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content