Rukometaši Viro Virovitice gostuju kod vodećeg Rudara, Pitomača putuje u Bjelovar, Lavice odlaze u Đurđevac

Rukometaši Viro Virovitice gostuju kod vodećeg Rudara

U sedamnaestom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju u Rudama kraj Samobora. U subotu 24.veljače u sportskoj dvorani osnovne škole igraju s domaćim rukometašima, koji su vodeći na tablici .

Pitomača putuje u Bjelovar

U subotu 24.veljače u 17.30 sati u sportskoj dvorani srednjih škola u Bjelovaru igra se susret šesnaestog kola prve lige za rukometašice između domaćeg sastava i Pitomače.

Lavice odlaze u Đurđevac

Rukometašice Tvin Virovitice u subotu 24.veljače u četrnaestom kolu druge lige sjever za žene gostuju kod Đurđevca. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Strukovne škole u Đurđevcu u 20 sati.

Slatina u Borovu, Orahovica u Našicama

U jedanaestom kolu druge lige istok obje naše momčadi gostuju u subotu 24.veljače. rukometaši Slatine u sportskoj dvorani u Borovu naselju igraju s domaćim Borovom u 18 sati. U isto vrijeme rukometaši Orahovice u Našicama u sportskoj dvorani osnovne škole igraju s drugom ekipom SEHA ligaša Nexea

Kadeti ugošćuju Poreč i Senj

Kadeti Viro Virovitice i Slatine u nedjelju 25.veljače u osmom krugu 1.jedinstvene kadetske lige u sportskoj dvorani tehničke škole u Virovitici od 11 do 16 sati igraju s kadetima Senja i Poreča.

Dječaci A dočekuju Varaždin 1930. i Ivanec

Dječaci A u desetom krugu 1.lige igraju na domaćem terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. U subotu 24.veljače u 10 sati igraju s Varaždinom 1930., a u 13 sati s Ivancem. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content