Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Vidovcu, Pitomača ugošćuje Zrinski, Lavice putuju u Koprivnicu

Rukometaši Viro Virovitice gostuju u Vidovcu

U petnaestom kolu prve lige sjever rukometaši Viro Virovitice gostuju u Vidovcu. U subotu 10.veljače u sportskoj dvorani osnovne škole igraju s domaćim rukometašima.

Pitomača ugošćuje Zrinski

U subotu 10.veljače u 18 satri u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igra se susret četrnaestog kola prve lige za rukometašice između domaćeg sastava i Zrinskog iz Čakovca.

Lavice putuju u Koprivnicu

Rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 11.veljače u dvanaestom kolu druge lige sjever za žene gostuju kod Podravke II. Lino. Utakmica se igra u sportskoj dvorani gimnazije „Fran Galović“ u 14 sati.

Kadeti gostuju u Rijeci

Kadeti Viro Virovitice i Slatine u nedjelju 11.veljače gostuju u Rijeci. U sedmom krugu 1.jedinstvene kadetske lige u sportskom centru Zamet od 11.30 do 14 sati igraju s kadetima Zameta i Trsata.

Dječaci A gostuju u Križevcima

Dječaci A u devetom krugu 1.lige gostuju u Križevcima. U subotu 10.veljače u sportskoj dvorani osnovne škole Ljudevita Modeca u 9.30 igraju s Trnovcem, a u 12.15 s domaćim KTC-om.

Djevojčice A ugošćuju Brod

Djevojčice A Tvin Virovitice i Pitomače u nedjelju 11.veljače u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju s vršnjakinjama Broda iz Slavonskog broda. Utakmice se igraju u 10 i 11 sati.

Dječaci B imaju dvostruki program

Dječaci B Viro Virovitice u subotu 10.veljače u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 12.30 sati igraju zaostale susrete s Marofom iz Novog Marofa. U nedjelju 11.veljače gostuju u Koprivnici gdje igraju utakmice sedmog kruga 1.lige dječaka B s dvije selekcije Koprivnice. Turnir se igra u sportskoj dvorani gimnazije „Fran Galović“ od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content